Головна Новини У Кременці планують відкрити фабрику з виробництва матраців

У Кременці планують відкрити фабрику з виробництва матраців

У Кременці на Тернопільщині до кінця року планують відкрити фабрику з виробництва матраців. Вона буде працювати як на експорт, так і на внутрішній ринок. Про це йдеться на сторінці Кременецької громади у соцмережі.

На фабриці запланували створити сто робочих місць. Інвестором є глобальна американська компанія із виробництва та здачі в оренду меблів Home Essentials зі штаб-квартирою в Гонконгу та офісами в 14 країнах світу, пише Суспільне.

У громаді на Тернопільщині планують відкрити першу фабрику з виробництва матраців

Під час обговорення інвестиційного проєкту. Фото: Кременецька ТГ

Протягом тижня в Україні з офіційним візитом перебував керівник компанії Chris Exline. Він відвідав Західну Україну та оглянув придатні для виробництва та логістичних потреб ділянки й приміщення. Серед відвіданих міст і селищ Західної України обрали місто Кременець, йдеться у повідомленні.

“Під час першого візиту потенційний інвестор придбав та подарував дітям-сиротам і переселенцям, які проживають на території Кременецької міської громади, 100 матраців та пообіцяв подальшу підтримку в цей нелегкий час. Прихід такого потужного інвестора в Україну свідчить про те, на кого у війні зробив ставку міжнародний бізнес, і хто буде в ній переможцем”.