Головна Новини У Кременці парубок згвалтував 16-річну юнку

У Кременці парубок згвалтував 16-річну юнку

Частину третю статті 152 ККУ – зґвалтування неповнолітньої кременецькі поліцейські інкримінують 26-річному жителю райцентру. Зловмисник поглумився над 16-річною.

 

 Як повідомив керівник поліції Кременеччини Володимир Галевич, із заявою про насильницькі статеві дії щодо неї звернулася 16-річна мешканка села Білокриниця. Дівчина розповіла, що разом зі своєю подругою відпочивала в компанії 26-річного кременчанина. Після того, як 13-річна колежанка пішла додому, вона на деякий час залишилася наодинці з кавалером, тоді останній і скористався ситуацією.

 

Співробітники поліції оперативно встановили особу підозрюваного. Чоловік не заперечує статевих відносин з неповнолітньою, проте стверджує, що насилля над нею не чинив, все відбувалося за взаємною згодою. З його слів, вони разом цілу ніч розважалися, випивали, і жодного спротиву, коли дійшло до  інтимності, дівчина не чинила. 

 

Під час поверхневого огляду на тілі заявниці тілесних ушкоджень не виявлено. Їй видано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Правоохоронці з’ясовують обставини злочину.