Головна Новини У Кременці живе найсильніша людина світу

У Кременці живе найсильніша людина світу

Житель міста Кременець з Тернопільщини знову здобув титул “Найсильніша людина світу”, повідомляє інтернет-спільнота “Типовий Кременець“. Армреслер з Волині довів, що по праву не має серйозних опонентів на земній кулі.

Андрій Пушкар у поєдинку з казахом Дмитром Трубіним переміг з рахунком 5:1.

Поєдинок відбувся в рамках на турніру Vendetta в Лас-Вегасі (США).
Андрій 14-разовий чемпіон світу, 16-разовий чемпіон Європи, п’ятиразовий володар абсолютного Кубка Світу з армспорту серед професіоналів, абсолютний переможець турніру А1, переможець інтерконтинентальних змагань.
Довідково. Андрій Пушкар народився 6 серпня 1985 року в Кременці Тернопільської області. Здобув кваліфікації вчителя фізичної культури (диплом з відзнакою) у Кременецькому обласному гуманітарно-педагогічному інституті ім. Тараса Шевченка; кваліфікацію магістра з обліку й аудиту в Тернопільському національному економічному університеті (диплом з відзнакою).

Тренер ДЮСШ “Колос” Тернопільської області. Член збірної команди України з армспорту, учасник та переможець міжнародних змагань із армспорту. У 2006 році отримав звання Заслуженого майстра спорту за особисті досягнення в армспорті.

Отримав звання “Почесний громадянин м. Кременець”.