Головна Новини У Кременці грали у футбол в честь Героїв “Небесної сотні”

У Кременці грали у футбол в честь Героїв “Небесної сотні”

Bq9wi4AUQo012 липня на кременецькому стадіоні відбулася визначна спортивна подія — футбольний матч збірної команд Кременця та команди «Динамо» із Києва. Задоволення від неймовірної гри отримали три тисячі глядачів на трибунах, до того ж спеціально на поєдинок прибули титуловані зірки.

-Сьогоднішня товариська зустріч футбольних команд присвячена світлій пам’яті й пошані полеглих воїнів «Небесної сотні» та бійців АТО: Сашка Капіноса, В’ячеслава Мельника та Дмитра Лабуткіна, — підкреслив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. — А кошти, зібрані у рамках товариської зустрічі будуть спрямовані на потреби української армії.

Спортивне дійство знімав квадрокоптер, що високо кружляв у небі. До слова, вперше гра між ветеранами київського Динамо та збірною Кременця відбулася ще в далекому 1974 році. Відтак сьогодні ця добра традиція продовжується.

У першому таймі Олег Саленко ефектно забив головою м’яч у ворота господарів. І впродовж усього матчу не трибунах вирував неймовірний шквал емоцій уболівальників. А обов’язки футбольного коментатора відмінно виконав керівник департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту ТОДА Віктор Мацикур, який з неабияким гумором жваво коментував футбольне дійство у мікрофон.

Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь гостей. Кременчани налаштовані на реванш.

Типовий Кременець