Головна Новини У Кременці в лікарні відмовили в допомозі пацієнту

У Кременці в лікарні відмовили в допомозі пацієнту

Чоловік, котрий раніше працював у Кременецькій РКЛ у приймальному відділені, обурений поведінкою своїх колег. Він звернувся за допомогою для своєї 6-річної дитини. Та вчорашні колеги не поспішали сприяти.

«Вчора о 00.30 привіз свою дитину 6 років у приймальне відділення Кременецької лікарні із сильною носовою кровотечею, яку не міг зупинити вдома. Щоб потрапити у відділення ледь відкрив вхідні двері, які були підперті 2 кріслами. Зайшов в середину, вийшли заспані медсестра з санітаркою, запитали що я хочу?! Розповів ситуацію, дитина вся в крові, на що мені, знаючи, що я сам лікар і в свій час працював у приймальному з тими ж людьми, медсестра відповіла, що ніяких лікарів нам викликати не буде і відіслала нас (в такому стані) в дитяче відділення, мовляв хай вони розбираються! А черговий лікар приймального взагалі не вийшов до нас!» – написав Юра Яловський у спільноті «Типовий Кременець».

Щоправда, кременчанин зазначив, що у дитячому відділенні дитині таки надали необхідну допомогу без зволікань. Для цього навіть зв’язалися із лікарем-лором. «Спасибі черговій лікарці дитячого відділення, яка одразу прийняла всі необхідні заходи, зв’язалася із черговим лором і нам надали кваліфіковану допомогу. Якщо таке ставлення до мене як лікаря, то яке ж тоді ставлення, вибачте, до інших людей?! Я що приїхав до когось додому?! Ніколи не думав, що таке скажу, але таким людям потрібно працювати не в медицині, а десь в іншому місці…» – обурюється чоловік.

Джерело: Терен