Головна Новини У Кременці відійшов у вічність відомий підприємець (фото)

У Кременці відійшов у вічність відомий підприємець (фото)

Сьогодні у Кременці попрощаються з відомим підприємцем Анатолієм Півнем. Більшість кременчан знали його як власника однієї із колоритних кав’ярень міста. Знайомі згадую Анатолія як порядну людину, надійного друга. Два дні тому він відзначив свій 52-ий день народження.

– 15 квітня на 52 році життя відійшла у вічність хороша, добра, прекрасна людина, вірний друг та товариш, наш земляк Півень Анатолій Анатолійович. Чин похорону завтра 16 квітня о 14:00 год. в родинній садибі в селі Сапанів, о 12:00 год від Миколаївського Собору  відправлятиметься автобус, – повідомляє одна з місцевих спільнот.

Символічно, що один з останніх записів на сторінці Анатолія Півня у Фейсбуку був про вічне життя, пише Терен.

– У цій ямі закінчується бажання, зникає впертість, лицемірство, ненаситність, ненависть, жадібність, краса, багатство і гординя. Життя дуже коротке, а ми робимо його ще коротше, ображаємося сваримося, ворогуємо, показуємо свою гордість. Коли можна сміятися, радіти, спілкуватися, дарувати любов і отримувати її взамін, тим самим продовжуючи наше земне життя. Потрібно цінувати один одного, та час який кожного дня дарує нам Бог, – писав Анатолій.

Фото «Типовий Кременець»