Головна Новини У «Київстарі» стався технічний збій — у користувачів зник домашній інтернет

У «Київстарі» стався технічний збій — у користувачів зник домашній інтернет

У роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар» 21 стався масштабний технічний збій. Зокрема, є перебої в роботі домашнього інтернету, телефону підтримки, особистого кабінету та сайту компанії, пише zaxid.net

Як пише «Громадське», користувачі компанії почали скаржитися на проблеми в сервісі на Facebook-сторінці «Київстар», оскільки офіційного пояснення ситуації від оператора не було. Пізніше у Twitter компанія відреагувала на один із дописів зі скаргами і пояснила збій «тимчасовими складнощами», які обіцяють усунути до 18:00.

На сайті «Київстар» жодної інформації про технічний збій немає. Натомість компанія повідомила у Twitter та Facebook, що надасть компенсацію «усім, хто зазнав складнощів, які пов’язані з тимчасовим збоєм деяких сервісів».

Оновлено

Пізніше компанія прокоментувала ZAXID.NET неполадки в роботі, зазначивши, що рричиною складнощів став збій у роботі обладнання. Станом на 14.00 послуга працює у звичному режимі.

Користувачам «Домашнього Інтернету», які не змогли скористатись сервісом, буде автоматично надано компенсацію у вигляді нетарифікованих послуг, про що вони найближчим часом отримають SMS-повідомлення.

«Київстар» просить абонентів, які зіткнулись із складнощами, перезавантажити комп’ютери і домашні роутери для подальшої коректної роботи. Компанія приносить абонентам свої вибачення за незручності і щиро дякує за розуміння.