Головна Новини У кабельній мережі Тернополя вільно транслюють російські канали

У кабельній мережі Тернополя вільно транслюють російські канали

75456844Власник рекламної агенції в Тернополі готовий безкоштовно рекламувати кабельного оператора який не транслює російські телеканали. Про це він повідомив у мережі Фейсбук.

“Один кабельний оператор поміняв розкладку каналів, потрібно було наново налаштовувати канали. Поки шукав discovery, передивився які канали є присутні. Я ніколи і не знав які канали постачає оператор, але вчора я був просто в ШОЦІ !!!
На одному каналі – Українців в принизливому форматі обізвали хохлами (і це не новини – це фільм), на другому – реклама концерту до 9 травня, на інакших – серіали про москальнячих пентів.
Сьогодні перевірив список приписки каналів, мінімум 10 – офіційно з рос припискою, ще 20 – з припискою в Києві,але таке складається враження, що Київська тільки приписка, бо наповнення каналу явно не проУкраїнське.

А дивитись – нема. Складається таке враження, що операторам доплачують щоб вони транслювали російські канали і канали з рос ідеологією і контентом.

Невже не можна пустити Польські канали ,Словацькі, Німецькі, Італійські, ми їх через місяць розуміти будемо …………….

Готовий БЕЗКОШТОВНО І НА ПОСТІЙНІЙ основі рекламувати по Тернополю оператора кабельного ТВ, який включить в свій репертуар замість того гі-на, Європейські канали” .

коб