Головна Новини У Зборові до військового комісара прийшли жінки

У Зборові до військового комісара прийшли жінки

2964cd8751427f56b2f06582b92bec36_LУ Зборові мітингують жінки з вимогою припинення  видачі повісток під час теперішньої , шостої хвилі мобілізації.

Минулі вихідні стали неспокійними у Зборові. Оскільки воєнкомат у зв’язку із шостою мобілізацією та її низьким виконанням плану розпочав активну   роздачу повісток тим , кому до цього вдалось уникнути даної процедури. При чому не лише приходячи додому  до “грішників”.
Обуренні такими діями жінки-матері зібрались сьогодні о 9:00 ранку під стінами Зборівсько-козівського військового комісаріату. Близько 30-ти жінок викликали військогового комісара Зборівсько-Козівського об’єднаного районного військового комісаріату Сергія Данилюка.
Зустріч проходила в емоційному і звісно ж нестриманому настрої , і як здалось – консенсусу сторони не дійшли.
“- Я кілька років тому залишилась вдовою , і він в мене єдиний син!” – каже одна з жіночок щодо обов’язку захищати країну.
“- Наші діти не мають гинути на чужих землях коли можновладці і їх діти сидять в зручних кабінетах! Ми не віддамо своїх дітей.” – дає коментар  пані Марія , мати військово-забов’язаного хлопця.
Майже годинна суперечка не принесла результатів. І жінки пообіцяли дійти до крайніх методів : перекриття доріг , пікетування Зборівського  “білого дому”, щотижневих мітингів під стінами військомату.
Як стверджує Сергій Данилюк – його позиція не похитнеться , адже він напряму виконує свою роботу , а хлопці мають виконувати свій обов’язок перед країною , адже в цьому проявляється не лише патріотизм , а й сила духу будь-якого чоловіка.
“-Виконання плану мобілізації вкрай необхідне ,щоб з зони АТО повернулись солдати , що перебувають там вже рік , їм потрібна заміна.” – пояснює військовий комісар.

Зборівський Бульвар