Головна Новини У Збаражі оштрафували маму п’ятикласника, який знущався над іншими дітьми

У Збаражі оштрафували маму п’ятикласника, який знущався над іншими дітьми

Збаразький районний суд оштрафував маму п’ятикласника за цькування ним однокласника. Про це стало відомо Інфопростору. Встановлено, що протягом вересня 2019 року малолітній хлопець, будучи учнем 5-В класу Збаразької ЗОШ №1, систематично вчиняв дії, які містять ознаки боулінгу, по відношенню до однокласника, а саме: принизливо жартував та ображав його, штовхав, влаштовував бійку, давав стусани та ляпаси.

Відповідно до частини третьої статті 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення у разі вчинення малолітніми правопорушення, відповідальність за яке передбачено цим Кодексом, тягне за собою накладення штрафу на батьків.

В судовому засіданні мати порушника не заперечила вчинення її малолітнім сином адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3 ст.173-4 КУпАП.

Вина порушниці у вчиненні правопорушення стверджується обставинами зазначеними в протоколі про адміністративне правопорушення.

Тож суд вирішив визнати жінку винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 173-4 КУпроАП і піддати її штрафу в дохід держави в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.