Головна Новини У Збаражі відкрили взуттєву фабрику відомого бренду

У Збаражі відкрили взуттєву фабрику відомого бренду

Приємну новину повідомили в Інституті сталого регіонального розвитку. На території Збаразької громади відкриють фабрику з виробництва взуття.

“Черговий успіх нашої команди! Чудовий подарунок нашої команди місту Збараж до Дня Незалежності!

Наш підрозділ – #Інвестиційний_офіс_Тернопільської_област і завершив супровід чергового інвестпроекту в нашій області.

Запрацювала перша черга фабрики – лідера ринку з виробництва взуття – фірми Талан.

Три місяці перемовин, дзвінків та зустрічей, взаємних гарантій, але інвестор все таки обрав нашу Тернопільську область для відкриття свого нового заводу. Такі виробники – гордість України. Для порівняння – частину операцій тут вже автоматично виконують роботи – і це не майбутнє, це – наше сьогодення. А для Збаразька міська рада та Збаразької територіальної громади – це можливість працевлаштування біля 200 мешканців та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на її території і біля 10млн.грн податків в місцевий та обласний та державний бюджети. Не кажучи про те, що частина продукції буде експортуватися в понад 10 країн світу.

Наша команда інвестиційних радників на чолі з Володимир Василевський підтвердили свою унікальну експертизу та вкотре перемогли в тривалій конкурентній боротьбі за увагу інвестора і його кошти.

Вітаємо міського голову Збаража Полікровський Роман та дякуємо за надану підтримку. Це плідна спільна робота та чудовий результат. СЛАВА УКРАЇНІ!”