Головна Новини У Збаражі волонтери малюють мурал (Відео)

У Збаражі волонтери малюють мурал (Відео)

Карту з пам’ятками Збаража для туристів малюють волонтери на стіні місцевого будинку. Це учасники проєкту “Пізнай своє”, – розповіла співорганізаторка проєкту Олена Кендзьор.

За її словами, на карті вкажуть 9 пам’яток Збаража, а на самих пам’ятках розмістять коди, які можна буде відсканувати смартфоном, щоб дізнатися інформацію про кожну, повідомляє Суспільне

У Збаражі волонтери малюють мурал

Волонтерка Олеся Хмелик

Волонтерка з Теребовлі Олеся Хмелик розповіла, що намалюють на муралі:

“Тут буде зображена дуже схематично карта Збаража з виділеними дорогами. На них будуть виділені об’єкти, які будуть входити в цей квест. Інша частина – це будуть основні герої проєкту “Пізнай своє” – це Ярко і Дзвінка. Вони будуть тримати цю карту в руках”.

У Збаражі волонтери малюють мурал

Cпіворганізаторка проєкту “Пізнай своє” Олена Кендзьор каже, що місце для муралу вибрали жителі Збаража. На малюнок планують використати до 12-ти літрів фарби. Це коштуватиме близько 7-ми тисяч гривень. Їх виділяють з проєкту “Жива сцена”, який започаткувала Збаразька міська рада.

Кендзьор розповіла, як працюватиме квест для туристів за QR-кодом муралу:

“Він працює в онлайні. Ми будемо розвішувати коди по всьому місту. І в QR-кодах можна буде дізнатися інформацію про ці локації і завдання, яке має виконати турист, щоб потрапити на іншу локацію”.

Презентують проєкт 22 серпня, розповіла Олена Кендзьор.