Головна Новини У Зарваниці відбувся неймовірний флешмоб

У Зарваниці відбувся неймовірний флешмоб

Майже чотири тисячі представників Марійських і Вівтарних дружин із різних єпархій УГКЦ взяли участь у ІІІ Всеукраїнській прощі до Зарваниці.

Цьогорічне паломництво було приурочене Року родини і проходило під гаслом «Ми є родина у Христі». Зустріч розпочалася Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Тернопільсько-Зборівський Митрополит Василій Семенюк, пише Думай

По завершенні спільної молитви Митрополит привітав учасників прощі та урочисто посвятив нових членів спільнот. Свято продовжилося після обіду запальними бансами та духовно-мистецькою програмою за участі членів спільнот, координатора Марійських дружин Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Василя Брони, семінаристів Тернопільської вищої духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого та дуету «Глорія», повідомили у прес-службі Духовного центру.

Завершилося паломництво Молебнем до Пресвятої Богородиці та флешмобом, під час якого члени Вівтарних і Марійських дружин, вишикувавшись, склали фразу «Ми є родина» і запустили в небо вервицю з повітряних кульок.