Головна Новини У загиблого в ДТП херсонського колаборанта Стремоусова мама – уродженка Чорткова

У загиблого в ДТП херсонського колаборанта Стремоусова мама – уродженка Чорткова

Виявляється, з благодатної чортківської землі пустили коріння не лише родини відомих славними ділами українців, як-от Героя України генерала Сергія Кульчицького, що загинув на Луганщині у 2014 році, спікера парламенту Руслана Стефанчука, народної депутатки Євгенії Кравчук тощо. На жаль, іноді пробиваються з неї й «бур`яни» у вигляді проросійського колаборанта, так званого «заступника губернатора» Херсонської області Кирила Стремоусова, що учора загинув за нез`ясованих обставин у ДТП неподалік Херсону, пише Чортків Сіті.

Тижневику «Номер один» вдалося встановити, що мати зрадника українського народу є уродженкою Чорткова, а сам Кирило п`ять років навчався у Тернопільській академії народного господарства, яку свого часу закінчив екс-президент України Віктор Ющенко.

Є ще і такий цікавий факт у біографії Стремоусова. Протягом п`яти років він володів фірмою «Вега», яка займалася продажем риб за кордон. І при її реєстрації, як один із засновників, він вказав саме чортківську адресу: Україна, 48500, Тернопільська область, місто Чортків, вулиця Юрчинських.