Головна Новини У ДТП на Тернопільщині потерпіли три людини, серед них – підліток

У ДТП на Тернопільщині потерпіли три людини, серед них – підліток

Троє потерпілих, двоє з яких потрапили до реанімації, – наслідки трьох дорожньо-транспортних пригод. Серед потерпілих – один неповнолітній.
Одинадцятого липня близько дев’ятої ранку у Ланівцях не розминулися автомобіль з мотоциклом Musstang MT 100.
За попередньою інформацією,водій автомобіля Daewoo Sens, здійснюючи поворот ліворуч, не пропустив мотоцикліста.
В результаті порушення правил дорожнього руху транспортні засоби зіткнулися, а після цього водій двоколісника злетів в кювет.
Останнього з політравмою, переломом кісток черепа та плечової кістки, забоями внутрішніх органів та множинними саднами госпіталізували в реанімаційне відділення.
Ще одна автопригода трапилася того ж дня о 13:20 в Зборівському районі. На автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська зіткнулися ВАЗ 21121 та скутер.
Водій мототранспорту – шістнадцятирічний житель району. Неповнолітній виїжджав з автозаправної станції і не переконався в безпечному русі, не надав переваги автомобілю та врізався в нього.
В результаті удару юнака з переломами ноги та іншими травмами доправили до лікарні.
Виїзд на зустрічну смугу під час повороту ліворуч стало причиною автопригоди в Тернополі. На вулиці Будного зіткнулися автомобіль VOLKSWAGEN PASSAT та HONDA CIVIC. У водія автомобіля HONDA медики констатували закриту травму шийного відділу хребта, грудної клітки та живота. Двадцятичотирирічного чоловіка бригада швидкої доправила в реанімацію.
Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.