Головна Новини У двох громадах Тернопільщини діятимуть центри розвитку бізнесу

У двох громадах Тернопільщини діятимуть центри розвитку бізнесу

Центри розвитку бізнесу відкриють у Байковецькій та Великогаївській ОТГ. Місцевий бізнес, громадські організації та молодь зможуть використовувати простори для проведення занять і зустрічей. 

 У четвер, 12 березня о 10:00 у селі Шляхтинці (Байковецька ОТГ, вулиця Барвінського, 16) та о 14:00 у селі Великі Гаї (Великогаївська ОТГ, вулиця Галицька, 42) відбудеться відкриття коворкінг-центрів, обладнаних за підтримки Програми USAID DOBRE, пише oblast-te.com.ua

“Центри розвитку бізнесу створені у співпраці із Програмою USAID DOBRE та у рамках посилення економічного розвитку громад. Загальна вартість проектів становить близько 1 млн. 500 тис. гривень“, –  повідомив Михайло Цьомиккоординатор з комунікацій УКМЦ DOBRE у Тернопільській області.

Довідково: Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.