Головна Новини У двобої в Тернополі зійдуться білоруси і українці

У двобої в Тернополі зійдуться білоруси і українці

22 березня у арт-барі «Коза» відбудеться ІІ тур музичного конкурсу серед українських гуртів «Koza Music Battle». У музичних двобоях за головні призи зійдуться гурти з Тернополя, Києва, Вінниця та Бресту (Білорусь).

Початок батлу о 19.30 год. Вхід для усіх – вільний.

White Night з Тернополя грають альтернативний рок. На запитання «Чому така музика?», – відповідають просто. – «Граємо те, що хочемо, тому і така музика».
MAICHERO з Білорусі (м.Брест) – це група, яка грає в стилі рок, поп-панк, альтернативний рок. «Намагаємося презентувати драйвову музику, не без мелодичних вокальних партій, хорових кричалок та цікавих гітарних соло. Всю цю енергію ми передаємо на живих виступах», – розповідають учасники.
Особливість їх у тому, що гурт не має басиста.

From Subway to Soul – це київський гурт, який якщо можна так сказати, виливає своє приховане божевілля в музиці та на лайв концертах. Окрім досить оригінального жанру: фанк -метал, вони змішують  хіп-хоп і альтернативний-рок, які так полюбилися багатьма меломанами
HAZE – Вінниця. «Ми всі прийшли із різних напрямків. Хтось грав блек-метал, а дехто любив поджемити блюзові теми із місцевими старими хіпарями, – розповідають учасники. – Зараз же ця різноманітність створює еклектику. Стилістичні обмеження майже відсутні й одна пісня може бути прифанкована в дусі RHCP, а інша – чистий тобі Alter Bridge».