Головна Новини У ДАБІ черговий “зальот” з хабарем

У ДАБІ черговий “зальот” з хабарем

На Тернопільщині викрито посередницю, що отримала 5000 грн та 800 доларів США від підприємця за видачу ліцензії для будівельних робіт.

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України (пособництво до одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої влади).
Досудовим розслідуванням встановлено, що тернополянка, вчиняючи пособницькі дії до одержання неправомірної вигоди службовою особою, що займає відповідальне становище, отримала від приватного підприємця з м.Тернополя 5000 грн та 800 доларів США для працівника державної установи. За цю суму підприємцю обіцяли посприяти у оформленні документів для отримання ліцензії для виконання будівельних робіт в обласному центрі.
Жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України. Триває досудове розслідування.
Злочин викрито спільно працівниками Управління Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.