Головна Новини У військовій адміністрації повідомили про ситуацію з пальним на Тернопільщині

У військовій адміністрації повідомили про ситуацію з пальним на Тернопільщині

Проблем з пальним на Тернопільщині немає, його достатньо. Про це під час брифінгу повідомив голова обласної військової адміністрації Володимир Труш.

За його словами, інколи в області важко придбати пальне за готівку.

“Для військовослужбовців, для Збройних Сил України, для силових структур і в тому числі тероборони роздані талони. Вони мають достатню кількість пального, бо розуміємо, що в цей час повинні першочергово бути забезпечити ним наші Збройні Сили. Аграрії, до речі, теж мали можливість купити пальне за гуртовими цінами і за іншою програмою – вони окремо закупляли гуртом “, – розповідає Володимир Труш

Начальник Нацполіції області Олександр Богомол каже, просять тернополян менше користуватися власним транспортом і економити пальне.

“Є громадський транспорт і зараз ним треба максимально користуватися. Тим більше, що транспорту у місті збільшилося вдвічі. Багато людей переселилися, ми це все розуміємо, місто наше невелике, можна пройти пішки, можна скористатися громадським транспортом і менше буде нагромадження, заторів”, – розповідає Олександр Богомол.

Джерело