Головна Новини У військового комісара Катинського в кабінеті була валюта і зброя (фото)

У військового комісара Катинського в кабінеті була валюта і зброя (фото)

Слідчими військової прокуратури Західного регіону України та військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Тернопільській області задокументовано факт вимагання упродовж серпня-жовтня поточного року неправомірної вигоди військовим комісаром Тернопільського обласного військового комісаріату.
Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

media-share-0-02-05-30970e29eea1e5b7d9b2b9152fd333c0ffd0ae3aefcc00efcc7d2ffcf2db59e1-picture

Зокрема, хабар у розмірі 260 тис грн призначався за сприяння у призначенні особи на посаду військового комісара одного з райвійськкоматів Тернопільщини та не створення у подальшому перешкод у службовій діяльності.

Указану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 66 тис грн.

На цей час вирішуються питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.