Головна Новини У Верховній Раді покажуть жінок з Тернопільщини

У Верховній Раді покажуть жінок з Тернопільщини

7 грудня, до Дня місцевого самоврядування, о 12-00 Програма USAID Ukraine – USAID Україна #DOBRE відкриває у Верховній Раді фотовиставку «Обличчя нових громад».  Приємно, що у ній беруть участь представники Великогаївської ОТГ з  Тернопільщини.
“Ця фотовиставка про дієвих і активних людей, які живуть і працюють у об’єднаних громадах України. На фото можна буде побачити жителів сіл і містечок: вчителів, лікарів, спортсменів, представників бізнесу та влади, людей різного віку, які спільними зусиллями змінюють своє життя”, – кажуть організатори.

До слова, у заході візьмуть участь: Голова Верховної Ради України Андрій Парубій; Директорка регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Сюзан Фріц;
Голова Асоціації об’єднаних територіальних громад, Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний;
член Молодіжного Парламенту Новоукраїнської об’єднаної громади Тетяна Стеценко; Голова Покровської об’єднаної громади Світлана Спажева; чемпіонка Європи з боксу серед молоді Вікторія Козинська, Покровська об’єднана громада.
А також – заступниця голови Великогаївської об’єднаної громади Галина Кравчинюк.

Фото, які будуть представлені на виставці, зроблені відомими фотографами Vladyslav Sodel та Анастасія Сироткіна у Дніпропетровській, Тернопільській, Івано-Франківській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Кіровоградській областях.

На фото – заступниця голови Великогаївської об’єднаної громади Галина Кравчинюк.