Головна Новини У вересні жителі Тернопільської громади старші 55 років зможуть пройти безкоштовну комплексну...

У вересні жителі Тернопільської громади старші 55 років зможуть пройти безкоштовну комплексну діагностику організму

У вересні Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр розпочинає пілотний проєкт check-up діагностики для жителів Тернопільської громади старших 55 років.

Впровадження проєкту відбуватиметься в межах підтримки загальнонаціональної програми Президента «Здорова Україна».

Що таке check-up?

Регулярний глибокий, комплексний медичний огляд з урахуванням віку, статі, генетичних особливостей. Комплексна діагностика містить у собі спеціалізовану консультацію фахівців різних профілів, проведення лабораторних досліджень, інструментальне та апаратне обстеження.

Базова програма check-up діагностики для всіх пацієнтів включає:

–  ЕКГ;

–  Флюорографію;

–  УЗД;

–  Дерматоскопію;

–  Дистанційну пневматичну тонометрію;

–  Пульсоксиметрію.

Відділення превентивної медицини, що буде працювати у лікувально- діагностичному центрі – це сучасний мультидисциплінарний підрозділ, що спеціалізується на проведенні комплексної превентивної діагностики check-up та всіх видів профілактичних оглядів, серед них: комп’ютерна томографія, рентгенографія, цифрова флюорографія, ендоскопічна діагностика, ультразвукова діагностика, функціональна діагностика, широкий спектр лабораторних досліджень, психофізіологічна експертиза, усі види профілактичних медичних оглядів, стоматологія, «Хірургія одного дня», лікування у денному стаціонарі.

Базова програма комплексної діагностики триває два дні.

Прийом пацієнта проходить у формі бесіди з лікарем, де вказується мета діагностики, симптоми, що турбують, індивідуальні особливості організму тощо.

Телефон «гарячої лінії» «діагностика check-up» – (097) 157 16 17.

Загальнонаціональна програма «Здорова Україна» розроблена Офісом Президента спільно з трьома міністерствами: охорони здоров’я, молоді та спорту, освіти та науки та багатьох експертів різних галузей і спрямована на досягнення єдиної головної мети – «Українці мають жити довше».