Головна Новини У Великих Гаях мисливський собака напав на школярів (Фото)

У Великих Гаях мисливський собака напав на школярів (Фото)

По кричущий випадок, що трапився з її дітьми розповіла у ФБ мешканка села Великі Гаї Оксана Швед. Жінка пише, що на вулиці Залізнична собака мисливської породи напав на дітей, котрі поверталися зі школи. Діти прибгли додому налякані, одяг весь у болоті.

“Сьогодні 25.01.2021р. на вул. Залізничній собака породи доберман напала на моїх дітей і покусала мого сина, коли вони йшли зі школи. Крім цього були ще 3 інших собаки. Де господарі…? Чому не слідкують? Прошу віднестися відповідально і не залишити цю ситуацію без рішення!”, – написала жінка.

У коментарях люди розповіли, що ця ж собака неодноразово нападала і на їхніх дітей.

“На мою дитину, яка йшла зі школи теж напав цей собака.Вона Дякувати Богові відбилася від нього ,але дитина мала нервовий зрив і страх який залишиться на довго На мене теж сьогодні він напав обійшлося тільки, пакет порвав.Де господарі цієї “тварини”,чому вона не в барєрі,а кусає людей ???.Чому мають страждати люди і діти.Де наша влада…..Має щось статися аж тоді будуть прийматися міри.А господарі цієї собаки безвідповідальні,вони не задумаються що там ходять люди а не м’ячики для дрисируваня цієї “собаки””, – написала Ірина Брик.