Головна Новини У Бучачі є чоловік, який ніколи не спить

У Бучачі є чоловік, який ніколи не спить

Тенденція зараз така, що про людей згадують лише критикуючи чи , виявляючи невдоволення . А коли хочеш похвалити , то кажуть , що то реклама .
Отож і я вирішила понарікати.

Є в Бучачі чоловік , якому не спиться .

Раніше я думала , що то неведимка поселився на моїй вулиці.
То особливо було помітно взимку . Ввечері йдеш до хати засніженою, слизькою , болотистою , брудною вулицею , а зранку виходиш надвір і вулицю не впізнати : чисто, заметено, посипано …
Восени те ж саме : звечора листя встеляє долівку , шкарлупки горіхів валяються , болото до капців прилипає … а зранку виглянув у вікно : а там голі чисті плити .
Влітку чи весною трава поміж каміння проростає , із зарослих країв тягнеться , заплутується поміж ногами , а мій неведимка вперто з нею бореться і на ранок залишає людям дорогу як глянець !

Отож я його намагалась вистежити , побачити .Вичікувала , сиділа на підвіконні, і заглядаючи вниз , намагалась вгадати його в кожному нічному перехожому … Але то як зі святим Миколаєм : чекаєш його , намагаєшся не заснути , зловити за руку … а він враз насилає на тебе безпробудний сон і робить свою справу !

Де ж нарікання ? Та ж спати не могла ?. Вистежувала. Цікавість мучила …
Але якось я таки вдосвіта прокинулась від шурхоту мітли під вікном ( тут би знову пасувало мені попадкати – розбудив ж . )

Бачила вже декілька разів цього ДОБРОдія! Завжди чисто , акуратно одягнений . Привітний.
Робить роботу з любов’ю , з душею ! Робить ДОБРО !
Ми завжди дякуємо меценатам , депутатам , владі … А людей щодення , які тихенько , невидимо творять наші будні , які вкладають душу в свою повсякденну роботу ми часто не помічаємо . А вони роблять нам день ! без помпезностей , без метушні і реклами … роблять день у день і без них нам нікуди …

Ps : завдяки Пану Павлу маємо найчистішу , найвишкрабанішу , безпечну вулицю! Дякуємо!

Shpodarunok Lilia