Головна Новини У Бучачі біля школи водій мало не збив дитину

У Бучачі біля школи водій мало не збив дитину

Про неприємну ситуацію, що трапилася з її дитиною розповіла у ФБ Svitlana Futuima. Жінка пише, що її дитина біля школи мало не потрапила під колеса автівки. Виною водії, що виїжджають просто на тротуар, підвозять дітей просто під двері школи.

“Хочу звернутися до даного водія! Сьогодні моя дитина чуть не побувала під колесами твоєї машини,бо ти чомусь вирішив звернути на доріжку,яка йде через тротуар і веде на подвір’я початкової школи,і через яку діти прямуючи тротуаром йдуть до школи. Чого взагалі ти туди преш???А як запотіли в тебе вікна,так,як ти мені сказав на своє виправдання,то протри їх,а тоді виїзджай!!! Але це стосується всіх водіїв,які на 8.30 везуть своїх дітей під самі двері школи, час пік віддихає. Коли ви своїми машинами,бусами їдете до школи,розвертаєтесь……то інші діти йдуть пішком,маленькі діти і деякі йдуть без батьків,тому припаркуйтеся якнайдальше від дверей школи,щоб висадити дитину. А поліція де??? Це ж у вас під носом твориться…!!!!!!”, – написала жінка у соцгрупі.

Жителі Бучача діляться схожими історіями. Кажуть, з їхніми дітьми неодноразово траплялись схожі історії. Отож варто втрутитись дирекції школи та поліції.