Головна Новини У бою на Луганщині загинув воїн Юрій Руф

У бою на Луганщині загинув воїн Юрій Руф

На Луганщині у бою з російськими загарбниками загинув військовослужбовець 24 окремої механізованої бригади Юрій Дадак (Руф). Сумну звістку повідомив Правий сектор Тернопільщини на своїй Фейсбук-сторінці.

“1 квітня у бою за Україну загинув Юрій Руф. Він був одним з небагатьох, кого сміливо можна було назвати величною особистістю сьогодення. Він був вірним сином своєї Батьківщини і загинув, як воїн, як лицар”, – йдеться у повідомленні.

Довідка

Юрій Дадак народився 1 квітня 1980 року в Бережанах. Виростав у Львові. 2008 року став кандидатом технічних наук, обіймав посаду доцента кафедри технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів у Львівському Національному лісотехнічному університеті. 2015 року він став засновником ГО «Літературно-просвітницький проєкт «Дух нації».автор публікацій «Багряна лірика» (2012), «Час Революції» (2014), «На зламі епох» (2015). Юрієві вірші увійшли до українських сучасних націоналістичних поетичних збірок «Голос крові» (2013) і «Відлуння свинцевих громовиць» (2015). З перших днів війни був добровольцем на фронті.