Головна Новини У Борщівському районі горить зерносушарка з кукурудзою (Фото)

У Борщівському районі горить зерносушарка з кукурудзою (Фото)

1 листопада о 03:27 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-ряувальної частини надійшло повідомлення про пожежу зерносушарки з кукурудзою, що виникла в м. Борщів, на вул.С.Бандери, 138, на території місцевого сільськогосподарського підприємства.

До місця події негайно вирушив черговий караул ДПРЧ-8. На момент прибуття вогнеборців полум’я поширилось на площі близько 300 м.кв. На підмогу основним силам було направлено резервний караул ДПРЧ-8, а також підрозділи місцевої пожежної охорони з селища Мельниця – Подільська та сіл Озеряни й Більче-Золоте. Всього, на гасіння та підвіз води, залучено 6 одиниць пожежної техніки та 18 чол. особового складу.

О 05:05 спільними зусиллями пожежу вдалось локалізувати. Триває ліквідація. Горять елементи покрівлі сушарки на площі 300 м.кв та один з 14 відсіків зерносушарки, площею орієнтовно 60 м.кв, в якому зберігається 30 тонн кукурудзи в качанах.

На місці події працюють оперативні групи Борщівського районного відділу та Управління ДСНС України у Тернопільській області.