Головна Новини У Бережанському сквері імені Устима Голоднюка вандали побили ліхтар

У Бережанському сквері імені Устима Голоднюка вандали побили ліхтар

Сквер Устима Голоднюка – це не просто чергове місце відпочинку для бережанців і гостей міста. Його облаштовано з метою вшанування пам’яті тих, хто загинув під час Революції Гідності за кращу долю для України як європейської держави.
Сквер нагадує про те, що боротьба, розпочата кілька років назад, ще не закінчилася. Щодня гинуть кращі сини і дочки нашої Батьківщини, захищаючи її територію від російського окупанта.
Крім війни на східному кордоні, Україна зараз намагається подолати ще одну смертельну загрозу – коронавірус. По всій державі триває карантин.
Прикро, що в такий нелегкий час, коли кожен, здавалося б, повинен проаналізувати своє життя, його цінності та пріоритети, стати добрішим, милосерднішим, чуйнішим, серед бережанців знаходяться люди, яким усе байдуже. Замість корисних справ на благо рідного міста вони бездумно нищать працю інших. Зокрема, вчора у сквері Устима Голоднюка було виявлено розбитий ліхтар. Хто це зробив і чому, поки що невідомо.
Працівники комунального підприємства на місце розбитого поставлять новий ліхтар, загалом вигляд скверу не зміниться, але хочеться, щоб хоча б трохи змінилися на краще людські вчинки. Можна до безкінечності обговорювати, чого не вистачає нашому місту в порівнянні з іншими, але перш за все нехай кожен бережанець задумається над тим, який внесок у розбудову Бережан зробив безпосередньо він, інформує

Бережанська міська рада