Головна Новини Учні 13 школи побачили, як роблять тернопільську ковбасу (фото)

Учні 13 школи побачили, як роблять тернопільську ковбасу (фото)

Діти 6-Б класу ЗОШ №13 відвідали Тернопільський м’ясокомбінат. Перед тим вони ознайомилися з виробничими потужностями компанії «Агропродсервіс» у селі Настасові. Про це повідомляють на сайті підприємства .

Екскурсію для цілого класу організував вчитель, який взяв участь у благодійному проекті студентів Тернопільського медичного університету та виграв «зустріч за кавою» з генеральним директором компанії «Агропродсервіс» Іваном Адамовичем Чайківським.

«Насправді, ми з самого початку хотіли перемогти та попросити пана Чайківського замість кави організувати екскурсію для шестикласників на Тернопільський м’ясокомбінат, – говорить Наталія Антонюк, класний керівник 6-Б класу. – Були впевнені, що Іван Адамович не відмовить».

Під час відвідин підприємства, діти побачили цехи, де виготовляють ковбасні вироби, цех консервації, оглянули галерею фотографій, яким був Тернопільський м’ясокомбінат ще декілька років тому, поки в нього не вдихнула друге життя компанія «Агропродсервіс».

«Впевнений, що діти з користю провели час, адже побачили, що таке сучасне агропромислове підприємство та сам м’ясокомбінат, – сказав після екскурсії, яку сам проводив, Іван Адамович Чайківський. – Тільки такими прикладами ми зможемо показати нашим дітям, що своїми руками також можемо створювати продукцію, не гіршу за кращі світові зразки».

Завершилася екскурсія врученням подарунків та частуванням, під час якого діти мали змогу скуштувати сосиски, за виготовленням яких вони спостерігали в одному з цехів.