Головна Новини Учні Мелітополя та Тернополя спільно збирають гроші на шкільний проєкт

Учні Мелітополя та Тернополя спільно збирають гроші на шкільний проєкт

У рамках проєкту ConnectED учні 9-10 класів Костянтинівського ліцею “Ерудит” Мелітопольської районної ради та Тернопільської ЗОШ № 28 запустили власну ініціативу на краудфандинговій платформі GoFundEd. Підтримайте їх інформаційно, аби про проєкт дізналося більше людей!
 Учні працювали над тематикою “Від науки до мистецтва: шедеври нового покоління”. Провівши соцопитування серед 353 учнів, збірна команда 2 шкіл сфокусувалася на питанні: як поєднати творчість та практичне застосування креативних ідей? Відповідь прийшла швидко – створення Техно-Арт студії “T&K Lab”, спільного майданчика для сміливих мистецьких експериментів молоді Тернополя і Костянтинівки (T&K).Проєкт передбачає створення студії цифрового мистецтва, де учні матимуть змогу працювати над сучасними арт-об’єктами, моделями роботів, записувати та редагувати відео, опрацюють ази створення сучасної реклами, познайомляться з основами графіки руху та 3D моделювання.

Знайомтеся з ініціаторами проєкту у відео: https://youtu.be/RmjJiEexJVc
Підтримуйте учнівську ідею – і вже зовсім скоро станете свідком незвичайних мистецьких експериментів школярів: https://gof.org.ua/campaigns/tehno-art-studiya-tk-lab

Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID Ukraine – USAID Україна) та у партнерстві з ГО Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ”.