Головна Новини Учасник АТО написав журналістам, щоб допомогли розв’язати його особсту драму

Учасник АТО написав журналістам, щоб допомогли розв’язати його особсту драму

Добрий день дорога редакція. Пише вам Гриців Руслан 20.07.81 року народження. Проживаю в Чортківському районі Тернопільської області. Хочу розказати історію, яка можливо вас зацікавить. пише у Групі Чортківські оголошення Руслан Грыцив

Одразу після армії 2001 році я одружився, через рік народився син Олександр.
Ми жили як всі сімейні пари. Нічого не підозрюючи, одного разу я дізнався, що дружина мене зраджує і це тривало три роки сімейного життя.
Я не з тих чоловіків, які все залишають і здаються, тому старався все владнати, але зусиль було замало, тому що я не зміг її повернути і після багатьох моїх прощень, вона щоразу верталася до блуда і звичайно я подав на розлучення. Після цього дружина забрала всі речі з квартири і пробувала поділити квартиру і спільно нажите майно. Їй цього не вдалося і вона засипала мене судами.
З розводом вона тягнула час, бо хотіла забрати в мене квартиру. Вони підсилали мою матір, щоб та мене переконала переписати квартиру на сина.
Ще до розводу моя мати домовилася зі знайомим суддею, щоб мені нарахували ще в 2007 році 500 (п’ятсот) грн аліментів (100 дол). Моя сестра і колишня дружина об’єдналися проти мене і виходили в судах неодноразово. Мати виходила на суд, щоб позбавити батьківських прав. На суді вона кричала на весь голос ” заберіть сина від цього дебіла” . І до цих пір вони об’єднуються і подають в суди, щоб розділити квартиру, забрати пеню з аліментів, штраф. Недавно нарахували 6 500 (шість з половиною) тисяч за несплату. Хоча зараз я все сплатив.
Я попробував з нею домовилися, що я буду виплачувати аліменти, тільки нехай дає бачити сина. Вона сказала, що не хоче моїх аліментів і не хоче щоб він мав такого тата.
Пройшов час і я у 2008 році одружився. На даний момент в мене шестеро дітей і десь буквально рік-два назад, моя колишня дружина згадала, що я повинен платити аліменти, хоча мене позбавили батьківських прав на сина Олександра.
Мені нарахували приблизно 60000 (шістдесят тисяч) аліментів, які на сьогоднішній день я всі сплатив, але видно колишній дружині було замало цих аліментів і вона подала в суд, щоб з мене ще стягнули 45000 (сорок п’ять тисяч) індексації.
Сина Олександра вони від мене ховали, не давали з ним бачитися.
На даний час в мене є два суди про штраф на 6500 (шість з половиною тисяч) і індексація з аліментів – 45 500 (сорок п’ять з половиною тисяч) і вони хочуть зробити гроші з повітря, заробити на мені, щоб я їм оплачував їхнє недешеве життя.
Я старався купляти дитині подарунки, навідувався в школу, у будь який час намагався зустрічатися із своєю дитиною, хотів хоч якось бути з ним, тому що це МІЙ СИН і ніхто ніколи не зможе це змінити. Колишня не хотіла давати бачитися з ним, різними не правдами старалася стерти з пам’яті мого сина його рідного батька, тому почала погрожувати, що визве міліцію, настроювала проти мене вчителів у школі, робила все щоб розлучити мене із сином. Виконавча служба встановила мені побачення з дитиною, але вони все одно вигадали це робити з міліцією. Я не міг в таких умовах бачитися з дитиною. Таким чином, вони добилися, що дитина не реагує на мене, а також йому наговорили якихось страшних речей і з цього всього син не хоче виходити на зв’язок. Мій син ні в чому не нуждався, тому що одна баба в Італії, я зі своєї сторони сплачував те, що мені призначили і друга баба (моя матір) завжди дитині допомагала і допомагає. Син майже кожного року їздить на курорти Турції, в Єгипет, Болгарію. В мене є ці фотографії. Колишня дружина і сестра хочуть забрати дітей, В МОЇХ ДІТЕЙ з другого шлюбу останнє. Навіть був час, коли вони прислали до нас комісію, щоб забрати в нас дітей. Не розумію чим вони керуються, що злого зробив я та моя сім’я їм? Нас переслідують колишня дружина, моя рідна матір та рідна сестра. Саме найгірше, що від цього всього потерпає моя дружина і 6 моїх дітей. Я не руйнував сім’ю! Чому вони всі хочуть руйнувати моє життя і життя моєї сім’ї – я не знаю. Тому, хочу, щоб люди запитали їх про їхню ненависть проти рідної крові це мати і сестра. Можливо вони задумаються над тим що на чужих проблемах свого щастя не построїш.
Моя сім’я неодноразово йшла назустріч і хотіла розібратися і вияснити стосунки щоб прийшов мир і злагода, але на превеликий жаль моя рідна матір та сестра не хочуть нічого мати спільного зі мною та моєю сім’єю. Важко боротися, тому що це мама яка дарувала життя, і сестра, з якою пройшло моє дитинство…. мені сумно…мені нестерпно боляче…. але будь які мої дії не допомагають змінити їхнє відношення.
У 2014 році я брав участь в АТО, служив капеланом на протязі 1,5 року. Бачачи всі “кольори” війни знаю як потрібне прощення та відновлення стосунків, бо знаю що потрібно цінувати кожен день дарований Богом.

Тому, дорога редакція, прошу вас розповісти мою історію для того, щоб якось повернути на правильний шлях мою сестру, якщо вона Бога не бояться боротися і йти проти мене і моїх дітей, то хоча б можливо посоромиться людей, які все будуть знати (вона нікому нічого не розказує роблячи вигляд примірної сім’ї). дякую за розуміння. З повагою Гриців Руслан.