Головна Новини Учасники АТО продовжують отримувати у власніть земельні ділянки

Учасники АТО продовжують отримувати у власніть земельні ділянки

Дняими, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, спільно з в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Віктором Мартинюком, вручив учасникам АТО та сім’ям загиблих військовослужбовців накази про затвердження землевпорядної документації на земельні ділянки, які передано їм у приватну власність.

В межах кількості сформованих ділянок на масиві за адресою: м. Тернопіль, в районі примикання об’їзної дороги міста до автомобільної дороги Львів-Тернопіль надано 830 дозволів на розроблення землевпорядної документації, більше 300 ділянок вже перебувають у приватній власності, решту заяв на опрацюванні.

Крім того, надано більше 100 первинних рішень про надання дозволу, щодо відведення у власність земельних ділянок та затверджено близько 50 документацій із землеустрою сім’ям військовослужбовців, які загинули в ході антитерористичної операції.29 червня, працівники ДП «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» встановили та закріпили межі більше 20 ділянок, які передані у приватну власність військовослужбовцям та знаходяться у напрямку автодороги Львів-Тернопіль.

Також інформуємо, що станом на 29.06.2017 року прийнято 5 701 звернення від учасників АТО та членів їхніх родин про виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва.

За результатами опрацювання даних заяв прийнято 4 789 первинних дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення ділянок у власність, решта звернень на розгляді.

Робота щодо першочергового забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій та сімей загиблих військовослужбовців триває.

ternopilska.land.gov.ua