Головна Новини “Усі кріплення справні, винна пасажирка, бо звалилася згори”, – Укрзалізниця про інцидент...

“Усі кріплення справні, винна пасажирка, бо звалилася згори”, – Укрзалізниця про інцидент в потягу (Відео)

Їхала на відпочинок в Карпати, а опинилися в лікарні. У суботу 58-річна Надія Полякова разом компанією друзів сіла на потяг у Києві. Через 6 годин поїздки за 15 хвилин до станції Тернопіль жінка прокинулася від страшних болів у тазі та шуму. На її ногах лежала частина верхньої полиці, а на землі – подруга, повідомляє Медіатор.

– Проснулася від різкого болю, полиця лежала на мені і жінка скочувалася вниз. Я лежала на правій стороні, обірвалася частина полиці добре, що не вся, бо впала б мені на голову. Я не могла рухатися, усе тріщало, у мене перелом паху та стегна, – розповідає потерпіла Надія Полякова.

У вагоні на боковому місці вмостилася на ніч середньої статури знайома Галина. Голова пасажирки із верхньої полиці була над ногами потерпілої. Після того, як лежак зірвався подорожні вимагали у провідниці скласти акт, та – залагодила несправність. Тож в документах Укрзалізниця певнить, усі кріплення справні, а винна пасажирки, бо звалилася згори.

– Вона спала як і я, але усе кріплення впало. Вони дали мені акт, який заповнив начальник поїзда, у ньому вказав, що ніякої несправності не було. Він поводився по-хамськи, кричав, грозився викликати поліцію. Але друзі настоювали, вони бачили половина полиці лежало на мені, продовжує потерпіла.

У Тернопільській лікарні жінку прооперували. Нині лікар, що веде справу відсутній, а черговий стану пацієнтки не коментує. Біля палати пані Надії чергує син Олександр. Чоловік відразу приїхав з Полтави пильнувати матір, а вдома сестра збирає документи для страхової виплати.

– Я сподіваюся, що Укрзалізниця та страхова компанія піде на зустріч і допоможе в реабілітації, і в лікуванні моєї матері, – каже син Олександр.

Замість передноворічного корпоративну на пані Надію чекає місяць реабілітації. Далі каже піде до суду, аби Укрзалізниця почала нарешті відповідати за послуги, які надає пасажирам.

Наталя Борсук, Іван Козоріз, у Фокусі дня, МедіаТОР
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aizdG9BJSvM&w=560&h=315]