Головна Новини Усіх заспокоювала, казала, що все буде добре: історія медсестри, що з перших...

Усіх заспокоювала, казала, що все буде добре: історія медсестри, що з перших днів пандемії на передовій

 З перших днів епідемії жінка була на передовій у боротьбі з коронавірусом. Працювала понаднормово і ризикувала власним здоров’ям.

Тетяна Дмитрів – старша медсестра відділення анестезіології інтенсивної терапії Монастириської районної лікарні. Вона близько 30-ти років свого життя присвятила медицині, Т1.

Співрозмовниця розповіла, що як тільки вірус почав розповсюджуватись, заспокоювала своїх колег. Крім того, тоді вони самостійно шили засоби індивідуального захисту.

«За одну ніч ми пошили 5 костюмів, можливо і тоді ми захистилися. Звичайно було страшно, дівчата плакали, паніка. Але я всіх заспокоювала, казала, що все буде добре, ми мусимо працювати», – ділиться спогадами пані Тетяна.

Також жінка пригадує, як не стримувала емоцій після перших летальних випадків.
«Як померли перші двоє, я в шоці була, плакала. Я думала, що так і буде, що ми не зможемо вивести людей. Але помаленьку ми і з тяжких станів виходили», – зазначає старша медсестра відділення анестезіології інтенсивної терапії Монастириської районної лікарні.
Невтомна праця Тетяни Дмитрів не залишилась без відзнаки. Жінка перемогла на регіональному конкурсі “Людина року-2020”.

Додамо, “Людина року на Тернопільщині” – це щорічний конкурс. 20 років тому, його започаткували у спортивно-митецькому та духовному центрі «Моя Україна» і редакція обласної газети «Вільне життя».