Головна Новини Урочисту церемонію в оновленому “Палаці щастя” супроводжував Муніципальний Галицький камерний оркестр

Урочисту церемонію в оновленому “Палаці щастя” супроводжував Муніципальний Галицький камерний оркестр

Під мелодії у виконанні Муніципального Галицького камерного оркестру одружувалися пари на відкритті оновленого «Палацу щастя» у «Березілі»
У Тернополі урочисту реєстрацію шлюбів відтепер проводитимуть в оновленому залі ПК «Березіль». Саме там розміщуватиметься оновлений «Палац щастя». Готуючись до такої важливої події в житті міста, було відремонтовано сходи, що ведуть до палацу, а також повністю оновлено інтер’єр фоє на другому поверсі, де власне і проводитимуться урочистості. В оновленому залі встановлено велику весільну арку, сплетену із зелені та блідо-рожевих квітів, розставлено вишукані білі із золотом крісла, на яких зручно буде сидіти гостям та спостерігати за церемонією. Стіни дизайнери задрапірували сіро-сталевою тканиною, аби створити кольоровий контраст, а саму залу освітили ефектними сучасними кільцевими лампами.
Першою парою, яка одружувалась в оновленому «Палаці щастя», стали тернополяни Юрій і Марія. Молодят із цією святковою, урочистою та знаковою подією завітали привітати міський голова Тернополя Сергій Надал і заступник начальника Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції в Тернопільській області Людмила Гетьман. Особливою родзинкою першого святкового дня роботи «Палацу щастя» стало і те, що урочисту церемонію одруження пар супроводжував Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою народного артиста України маестро Василя Феленчака. Класична та популярна музика у виконанні оркестру надзвичайно гармонійно доповнювала усі етапи церемонії, ведучи присутніх від урочистого весільного маршу Мендельсона, крізь душевну пісню про рушник, який мати постелила молодятам, піднесену «Алилую», на фоні якої так легко і ніжно промовлялись подружні обітниці, романтичну мелодію із «Ромео та Джульєти», під час якої наречені засвідчували підписами свій шлюб, аж до першого вальсу молодих, який вони вже танцювали як подружжя, щасливі та закохані кружляючи просторою залою «Березолю». А музика летіла угору, даруючи гармонію та позитив, ще раз доводячи правоту вічних істин, про те, що любов і краса таки врятують світ!

Galitsky Kamerniy Orkestr