Головна Новини Урочиста хода випускників у Тернополі таки відбудеться

Урочиста хода випускників у Тернополі таки відбудеться

8 червня, у школах Тернополя пролунав останній дзвоник, а вже 2 липня у місті відбудеться випускний. Через пандемію коронавірусу проведення урочистої ходи випускників було під загрозою. Як повідомляли раніше в управлінні освіти і науки Тернопільської міської ради, рішення про те, бути чи ні ході випускників, залежало безпосередньо від того, якою буде ситуація із захворюваністю на Covid-19 у місті.

Оскільки кількість хворих на Covid-19 значними темпами спадає, то найімовірніше, що тернополянам все ж таки пощастить побачити усю велич і красу тернопільських випускників, які урочисто йтимуть центральною вулицею міста, пише Файне місто.

“На щастя, у Тернополі щодня меншає кількість людей, які хворіють на коронавірус. Тому, надіємося… Свято “Випускник-2021” відбудеться стовідсотково. Якщо ситуація із захворюваністю на Covid-19 не погіршуватимуться, а покращуватиметься й надалі, то хода випускників також відбудеться“, – каже начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Щодо церемонії нагородження медалістів, то вона вже традиційно відбудеться на Тернопільському стадіоні ім.Р.Шухевича.