Головна Новини УПЦ МП звинувачує УПЦ КП у нападах на своїх вірних

УПЦ МП звинувачує УПЦ КП у нападах на своїх вірних

У Колосовій після введення в законну силу судового рішення щодо власності церкви за яку воювали громади УПЦ КП і УПЦ МП відбувалися цікаві події, про які інформація є лише на сайті УПЦ МП. За версією сайту Тернопільскої єпархії УПЦ МП в Колосовій 11 червня побили їхнього вірянина, а зробив це ніби то староста громади УПЦ КП.

«Староста новоствореної громади «УПЦ КП» Котик В.Р. із розкольницьким священиком вирішили добряче відсвяткувати перемогу. Аж увечері на підпитку повертаючись додому, Котик В.Р. зустрів по дорозі свого односельця Рамського Якова, який не залишив Української Православної Церкви і не перейшов у розкол. Котик В.Р. став викрикувати образи та лайку на адресу перехожого, а після цього вдався до застосування грубої фізичної сили.

Як повідомили в Тернопільській єпархії УПЦ, внаслідок жорстокого побиття Рамський Яків опинився у реанімації Кременецької районної лікарні із чисельними забоями, заломами ребер та серцевим кризом. Прибула на місце злочину поліція зафіксувала факт нападу та опитала свідків.

Порушено кримінальне впровадження за фактом розбою, замаху на життя та розпалення релігійної ворожнечі» – повідомили на сайті Тернопільської єпархії УПЦ МП.

Ми чекаємо офіціної інформації від поліції яка надасть об’єктивну інформацію щодо інциденту.