Головна Новини Уночі в Тернополі затримали 21-річного наркомана, який порушував ПДР

Уночі в Тернополі затримали 21-річного наркомана, який порушував ПДР

Випадки керування у стані сп’яніння трапляються патрульним ледь не кожної зміни.
Для прикладу, в ніч на перше листопада поліцейські зупинили транспортний засіб Honda Accord, водій якого здійснив обгін на мосту.

Під час спілкування з 21-річним водієм, охоронці правопорядку виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: зіниці очей не реагували на світло, вимова була нечіткою, а поведінка не відповідала обстановці. Та пройти огляд у найближчому медичному закладі кермувальник відмовився у встановленому законом порядку.

До того ж, при поверхневій перевірці, згідно зі статтею 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, у тернополянина поліцейські виявили поліетиленовий пакет з трьома таблетками різних кольорів, що схожі на наркотичні, поліетиленовий пакетик із залишками порошкоподібної речовини, яка схожа на наркотичну, також поліетиленовий пакет із трьома згортками з зеленою речовиною рослинного походження, що схожа на наркотичну. Водій не заперечував інспекторам, а підтвердив, що це все – заборонені речовини.

На кермувальника Honda патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, а також викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить походження, ймовірно, наркотичних речовин.