Головна Новини Улюблений комік з “VIP Тернопіль” переніс важку операцію (Фото)

Улюблений комік з “VIP Тернопіль” переніс важку операцію (Фото)

Тарас Стадницький, котрий уже роками грає за команду  “VIP Тернопіль” шокував своїх багаточисельних прихильників звісткою. Тарас недавно пережив складну операцію на серці. Як завжди із гумором, жартами, навіть іронією розповів усе на сторінці у ФБ.

“не пям’ятаю, в якому то було класі, але якогось року при медичній перевірці в школі наш районний терапевт сказала «Стадницький, у вас чути шум серця». шо то мало б означати – хз, для мене, активного сільського пацана, то було «бла-бла-бла, бла-бла-бла…». потім десь ми їздили в якомусь класі в львівський ОХМАТДЄТ, там мамі сказали «в малого – пролапс митрального клапана», та й всьо. вроджена вада серця, з якою в принципі можна прожити до глибокої старості. правда тра періодично перевірятисі, тримати то на контролі і т. д. ми то послухали, покивали головами – і поїхали додому садити бульби, обробляти буряки і орати городи”, – пише Тарас.

Та минулого року захворіли його доньки. І коли він повіз їх на огляд до лікаря, медик оглянув і його. І повідомив, що у серці чути шум.

“шось вона слухала, вслухалась, а потім «ой, та у вас шум серця». і я такий гордо (мощно, коли можеш оперувати такими складними термінами) «та, в мене пролапс митрального клапана, то вроджене». а вона така «може і пролапс, але він вже дуже погано шумить .(і далі фраза, яка напевно всьо порішала) йдіть перевіртеся, у вас дві таких гарних доці, їм треба тато»”.

Тарас як дбайливий батько вирішив, що мусить зробити усе, щоб він був здоровий, бодай для своїх доньок. Звернувся до лікарів, пройшов чимало обстежень і нарешті:

“і ото цієї осені настав той час, коли тєгнути вже не було куди. відзняли другий сезон «Галіції», відіграли фінал Тернопільської ліги сміху – і я зразу чухнув на Київ. і, якщо чесно, то шось не дуже поняв як і що відбулося. неділя, 10 грудня – оформився, підготовка до операції; 11 грудня – операція; 12 – реанімація; 13 грудня – перевели в звичайну палату почав ходити і активно намотувати круги по відділенню; 15 грудня вже мене хотіли виписувати. всьо “, – жартівливо написав комік.

Бажаємо Тарасу швидкого одужання!