Головна Новини «Укрзалізниця» співпрацюватиме з міжнародним музичним фестивалем «ФАЙНЕ МІСТО»

«Укрзалізниця» співпрацюватиме з міжнародним музичним фестивалем «ФАЙНЕ МІСТО»

Про співпрацю «Укрзалізниці» з громадською організацією «Музичний фестиваль «ФАЙНЕ МІСТО»” йшлося під час зустрічі директора з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігоря Романківа та UZFM
Про співпрацю «Укрзалізниці» з громадською організацією «Музичний фестиваль «ФАЙНЕ МІСТО»” йшлося під час зустрічі директора з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігоря Романківа та одного з співзасновників фестивалю Максима Черкашина, пише Громадський простір.

Обговорювали збільшення кількості вагонів у поїздах, які курсують через Тернопіль у дати проведення фестивалю, та підготовку залізничного вокзалу до прийому гостей.

“Ми завжди йдемо на зустріч організаторам масових заходів. Для зручного трансферу гостей фестивалю ми пропонуємо організувати групи з різних міст, для який будуть виділені додаткові, окремі вагони. Окрім того, для зручності та безпеки фестивальників, ми надамо спеціальні місця на вокзалах, для їх організованого збору. Я спілкувався з начальником вокзалу “Тернопіль” і знаю, що під час проведення фестивалю не вистачало місць у камері схову, цю проблему ми також будемо вирішувати” – зазначив Ігор Романків.25299194_1645383122190760_5946616923702910244_n

Переважна більшість відвідувачів фестивалю, а у 2017 році їх було близько 16 000, добираються до Тернополя саме потягами. За декілька днів до заходу і протягом самого фестивалю тисячі гостей прибувають на залізничну станцію “Тернопіль”. Через такий великий пасажиропотік не всі бажаючі мають можливість придбати квиток на потяг.

“Фестиваль вже перестав бути локальним заходом. До нас приїжджають фестивальники як з України, так і з країн центральної Європи та навіть Америки. Нам важливо, щоб гості почували себе як у дома не лише на території фестивалю, але й могли до нас комфортно доїхати. Саме тому ми завчасно звернулись до «Укрзалізниці» та отримали від її керівництва цілковите розуміння і підтримку.” – коментує один з організаторів фестивалю Максим Черкашин.