Головна Новини Українців обурила реакція “Укрзалізниці на інцидент, що трапився у потязі неподалік Тернополя...

Українців обурила реакція “Укрзалізниці на інцидент, що трапився у потязі неподалік Тернополя (Відео)

Новина про те, що неподалік Тернополя у потязі “Київ-Рахів”  трапилося нещастя, а саме – на пасажирку впала полиця разом з іншою пасажиркою, облетіла всю країну. До прикладу, вчора про це розповідали на 1+1 у “ТСН”. Однак сьогодні відео наробило галасу у соцмережах. Найбільше українців обурила реакція “Укрзалізниці” на інцидент. З їхніх слів, кріплення були цілі, а жінка сама скотилася з верхньої полиці. Платити відшкодування вони не збираються. Однак постраждала  каже, що у ці “байки” не вірить і вже готує позов до суду.

А ще користувачів Інтернету обурив коментар провідниці про те, що вона щоразу пропонує паски безпеки тим пасажирам, котрі перебуватимуть на верхніх полицях.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ycuQ6dgEtds&w=560&h=315]

“Це нещасний випадок трапився на совісті провідників, які повині перевіряти стан вагонів. А на, щот пасків, то це брєд, можливо вони числяться на балансі укр.залізниці, но їх дійсно ніколи, не пропонували пасажирам. А тепер, після цієї біди, яка трапилась з пасажиркою, укр.залізниця повина зобов’язати пасажирам верхніх полок, використовувати паски безпеки, щоб запобігти у майбутньому таких проблем. А то, як пропонувати чаї і інші, інколи, не потрібні послуги, то вони, подекілька разів набридають, щоб щось придбати. А за паски безпеки, просто майте совість, і не брешіть народ, який кожен день користується, цими поїздами.” – пишуть люди у коментарях до відео.