Головна Новини Українські дзюдоїстки вирвали перемогу в росіянок

Українські дзюдоїстки вирвали перемогу в росіянок

Представниця Тернопільського «Інваспорту», майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху Марія Корнійчук стала срібною призеркою XXІІІ літніх Дефлімпійських ігор.

Такі змагання до 30 липня триватимуть у місті Самсун (Туреччина). Наша землячка в особистій програмі виборола срібну медаль з дзюдо у ваговій категорії до 78 кг, поступившись росіянці Заїрі Атаєвій.

Представниця Тернопільського «Інваспорту», майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху Марія Корнійчук стала срібною призеркою XXІІІ літніх Дефлімпійських ігор. Такі змагання до 30 липня триватимуть у місті Самсун (Туреччина). Наша землячка в особистій програмі виборола срібну медаль з дзюдо у ваговій категорії до 78 кг, поступившись росіянці Заїрі Атаєвій (на фото Марія у білому кімоно).

А виступаючи у командних змаганнях Марія Корнійчук (на фото друга справа) разом із українськими дзюдоїстками Катериною Авдеєвою, Ксенією Довбищук, Мариною Погореловою, Оксаною Кравченко, Анною Шостак та Катериною Шепелюк завоювала золоту нагороду! Наші спортсменки обійшли збірні Росії та Туреччини, які посіли, відповідно, друге та третє місця. ЯК повідомляє «Укрінформ», наші спортсменки просто вирвали перемогу у команди Росії з рахунком 3:2.

До речі, дзюдоїсти чоловічої дефлімпійської збірної України виграли бронзові нагороди, володарями яких стали Володимир Маклаков, Алім Брижак, Владислав Мозирєв, Євген Нехаєв, Лука Нетяга, Андрій Пензій, Дмитро Шеретов та Антон Слушний.

В активі українських спортсменів вже 23 медалі – 6 золотих, 7 срібних, 10 бронзових та друге загальнокомандне місце.

Вітаємо Корнійчук Марію та її особистого тренера з дзюдо Леона Уруського!