Головна Новини Тернопільські влонтери отримали від Владики Нестора нагороди “За жертовність”

Тернопільські влонтери отримали від Владики Нестора нагороди “За жертовність”

22Тернопільских волонтерів які активно допомагають АТО  Христину Феціцу, Любов Вовк, Германа Тараса, Ольгу Дячишин, Ольгу Худу, Руслана Савончаак, Юрія Кулика, Романа Сагана, Сергія Чайковського, Романа Павлишина, Лілію Мусіхіну, Володимира Голоднюка відзначили медаллю “За жертовність”.  Нагороди  вручив  архієпископ Тернопільський, Кременецький та Бучацький Нестор 10 березня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці

За словами владики Нестора, кожен виражає жертовність по-різному. Хтось жертвує своє життя, здоров’я, кошти, час, сили. Кожен в міру можливості прикладається до нашої великої праці – допомоги українським бійцям в зоні АТО.

«Ви покладаєте своє здоров’я, своє життя, свою працю. Найбільша нагорода, яка чекає того, хто працює на благо української держави – це Царство Небесне, як і для кожного християнина, – наголосив владика Нестор. – Тому в сьогоднішній день нехай ця нагорода, ця медаль, стане символом того, що все, що ви робите є з благословення Божого. Нехай Господь вам допомагає, укріпляє, і його благословення завжди перебуває з усіма вами».