Головна Новини Три секрети популярності iPhone 7 через чотири роки після анонсу

Три секрети популярності iPhone 7 через чотири роки після анонсу

Купертинівці представили світу свій iPhone 7 ще в далекому 2016 році. Тоді ж Samsung показали Galaxy S7, котрий позиціонували як конкурента яблучної новинки. Однак час розставив все на свої місця, й сьогодні корейську «сімку» практично неможливо знайти на полицях магазинів на відміну від iPhone.

Розібратися в ситуації, що склалася, нам допомогли експерти фірмового інтернет-магазину Київстар. Вони розповіли про три особливості девайсу, які змушують людей купувати саме цей смартфон.

Вигідна ціна на преміум телефон

Вартість останніх моделей яблучних смартфонів перевалила за 1000 доларів, і дозволити купити собі їх може не кожен. Саме тому за брендом міцно закріпилася репутація іміджевого пристрою, володіння яким демонструє певний статус людини та її фінансові можливості.

На відміну від актуальних флагманів Apple ціни на iPhone 7 в останні роки дуже просіли. Сьогодні в магазині Київстар модель 7 32GB Black можна купити всього за 16 999 грн. Крім того, оператор нараховує бонус у вигляді 10% на мобільний рахунок, що робить покупку ще привабливішою. Під час сезонних розпродажів ціна iPhone 7 знижується ще сильніше. Слідкуйте за оновленнями на сайті Київстар та станьте власником техніки від іменитого бренду за дуже вигідною ціною.

Стабільність та швидкість роботи

У Київстар розповіли, що, як і всі смартфони Apple,«сімка» може похизуватись відмінною швидкістю та стабільністю роботи в будь-яких додатках. Уся обчислювальна потужність апарату зосереджена в фірмовому процесорі Apple A10 Fusion, що має:

  • чотири продуктивних ядра по 2,34 ГГц;
  • два економічних ядра Zephyr;
  • шість ядер вбудованого графічного процесору PowerVR GT7600;
  • швидку оперативну пам’ять LPDDR4.

Навіть сьогодні подібними параметрами продуктивності може похизуватися лише невелика частка середньобюджетних смартфонів. Даний процесор здатний впоратися з усіма поставленими завданнями швидко та ефективно. Але є і недолік – велика витрата енергії. Процесор зроблений за технологією 16-нм техпроцесу та поступається у енергоефективності сучасним чіпсетами у 7 нм. Якщо грати в потужні ігри, він швидко витратить весь заряд батареї. Про це завжди потрібно пам’ятати та бути готовим поповнити заряд.

Класика в металевому корпусі

Ще однією категорією покупців iPhone 7 є поціновувачі бренду, які звикли користуватися металевими телефонами з окремою кнопкою Home. У смартфону є кілька важливих особливостей, яких позбавлені останні моделі iPhone, а саме:

  • 3D-Touch дисплей, чутливий до сили натискання;
  • металевий корпус IP67, стійкий до подряпин і падінь;
  • повноцінні стереодинаміки.

iPhone 7 ще кілька років буде затребуваним. Пристрій потужний та має вигідну ціну. Якщо ви шукаєте саме таке поєднання – уважніше придивіться до даної моделі. Вдалої купівлі!