Головна Новини Триває розгляд справи тернопільських патрульних, які застосували фізичну силу до юнака без...

Триває розгляд справи тернопільських патрульних, які застосували фізичну силу до юнака без маски

Завершено розслідування щодо двох працівників патрульної поліції, які безпідставно застосували спецзасоби до тернополянина

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу) стосовно двох працівників патрульної поліції.
За версією слідства, у квітні 2020 року, на одній із вулиць обласного центру, правоохоронці безпідставно застосували до мешканця м. Тернополя фізичну силу та спецзасоби, спричинивши йому фізичний біль та тілесні ушкодження.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові за процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області.
Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.