Головна Новини Тренопільські спортсмени посіли призове місце у змаганнях в Туреччині

Тренопільські спортсмени посіли призове місце у змаганнях в Туреччині

Два вихованці обласної ДЮСШ – легкоатлети Василь Макух та Владислав Кравчук у складі збірної України U18 стали учасниками матчевої зустрічі Туреччина-Україна-Білорусь. Такі змагання впродовж двох днів, 6-7 травня, відбувались у турецькому місті Бурса. Українські легкоатлети посіли на цьому турнірі друге загальнокомандне місце.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, виграли зустріч турки, набравши 263 очки, в українців 216 очок, а білорусів – 154 очки. Щодо виступів представників Тернопільщини, то Василь Макух (на фото) в бігу на 100 м переміг з особистим рекордом – 10.90 сек, а Владислав Кравчук в бігу на 2000 м з перешкодами, теж з особистим досягненням 6.16,66 сек виборов друге місце. Тренують талановитих юнаків Богдан та Оксана Дуди з обласної ДЮСШ.

Також чоловіча естафетна команда у складі Василя Макуха, Олександра Савенка, Тараса Шинкара і Ярослава Демченка (1.58,48 сек) стала другою.

Додамо, що Василь Макух навчається в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, а Владислав Кравчук – учень педагогічного ліцею ТНПУ імені В. Гнатюка, повідомляє  http://oda.te.gov.ua/.