Головна Новини Трагічну історію тернополянин розповів на всю країну (Відео)

Трагічну історію тернополянин розповів на всю країну (Відео)

Михайло Яневич – тернополянин. В дитинстві з ним сталася біда. У 8-річному віці він, разом із братом-близником полізли у трансформаторну старнцію на території школи. Брату пощастило, а ось для Михайла почалась справжня боротьба на виживання. Його історію показали у відомій передачі Говорить Україна на телеканалі “Україна”.

Тоді лікарі заледве врятували йому життя. У нього було 73% опіків тіла. Медики не могли зупинити кровотечу, тому довелось ампутувати руку. Мама ні на мить не припиняла молитись. Все запитувала за що Бог послав її дитині такі страшні випробування.

З того часу Михайло відчував себе особливим. Не таким як усі. В школі його дражнили, сміялись. Називали шкварком, одноруким. Та це не змусило хлопця здатися. Він з головою поринув у навчання. І змусив своїх кривдників себе поважати. Закінчив спершу школу із золотою медалл., далі виш із червоним дипломом.

А далі і знайшов свою половинку. Вони з майбутньою дружиною познайомились в транспорті. Спершу розмова, потім телефонні дзвінки, а тоді й зустріч. Жінка каже, спершу її збентежив той факт, що у Михайла немає однієї руки. Та, щоб не засмучувати хлопця, вона й виду не подала. А далі зрозуміла, що цей недостаток, в порівнянні з його добрим серцем, розумом, щирою душею – ніщо.

Вони одружились. Згодом у них народилась дитина. Михайло міг би й викладати, займатись наукою. Та чоловік не хоче привертати до себе увагу, натомість баймається бухгалтерською діяльністю – веде кілька фірм на дому.

Чоловік мріє про те, щоб йому зробили пластичну операцію і про протез. Щоб він спокійно міг гуляти з дитиною і, щоб на нього не тицяли пальцями. Хто допоможе Михайлу здійснити його мрію дивіться у відео.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=maWZunMMlVg&w=560&h=315]