Головна Новини Трагедія у Тернополі: через халатність медиків жінка втратила дитину перед самими пологами

Трагедія у Тернополі: через халатність медиків жінка втратила дитину перед самими пологами

Дівчинка мала народитися наприкінці липня, але через халатність медиків, кажуть рідні, уже сформований плід завмер. Про жахливу трагедію на сторінці у соціальних мережах розповіла пані Леся, мама жіночки, яка втратила дитину.

“Моя дочка приїхала до мене в Італію вже вагітною, приблизно сім тижнів. – пише пані Леся, – Ми пішли з нею зробили обстеження здали всі необхідні аналізи і все було добре, на сьомому тижні вагітності, я бачила серцебиття дитини була маленька крапочка то було сердечко моєї онучки…”

14 грудня Руслана приїхала додому. Тут у Заліщицькому районі вів її гінеколог Українець Наталія Миколаївна. Під час вагітності жінку ніразу не клали у лікарню, вагітність проходила добре, пише пані Леся.

На 36 тижні вагітності Руслана пішла на на обстеження…

Лікар Наталія Миколаївна 10-го липня залишила жінку в лікарні. А вже наступного дня в середу 11-го липня у Руслани піднялась температура. Медики перевели жінку, яка скаржилася на горло, в інфекційне відділення. Через три доби жінка заразилася … лікарі діагностували – КІР. Почали інтенсивне лікування, пише видання Овід.

“Почали колоти і капати, щоб поскоріше пройшла висипка. – пише пані Леся, – КІР який лікують щонайменше два тижні наш дохтор інфекціоніст і гінеколог вилікували за три дніантибіотиками. 17 липня медики визнали що у Руслани бронхіт і далі колють.”

18-го липня гінеколог Наталія Миколаївна, пише пані Леся, запевнила, що дитина здорова і має приблизно 3300 ваги. А вже наступного дня десь біля 14:00 Наталія Миколаївна заявила, що дитина завмерла.

“Гінеколог сказала, щоб моя дочка дзвонила до свого чоловіка і щоб він приїхав машиною та відвіз її до Тернополя в лікарню. А інший гінеколог Кудрявцева каже “…ти чого плачеш? після кору ти могла і народити нездорову дитину… то краще що вона померла. в Тернополі народиш, візьмуть на скриття, забереш додому і поховаєш“, от які щирі наші дохтори на поради, щоб підтримати вони добивають” – обурюється пані Леся.

По дорозі лікарі слухали музику…

Родичі Руслани у лікарні наробили крику – жінку з ненародженим померлим дитям в утробі медики до обласного центру казали везти власним авто. Зрештою лікарі знайшли санітарну машину, а гінеколог Наталія Миколаївна усю дорогу сиділа біля водія і слухала музику…

В Тернополі жінку дві доби протримали в лікарні із мертвим немовлям в утробі. Лише після дзвінка пані Лесі до медиків, з попередженням про те що на їх дії жінка поскаржиться в прокуратуру, у Руслани викликали перейми.

У розпачі жінка пише: “3700 вага; ріст – 54 сантиметри; 39 тиждень вагітності… Халатні лікарі в нас на Україні, які беруть хабарі за кожний прийом і ненадають допомоги… Я неможу нікому передати свою біль, яка зараз є на серці у мене. Бог суддя“