Головна Новини “Ти що, ще не здох?” – так на Тернопільщині лікарка зустріла колишнього...

“Ти що, ще не здох?” – так на Тернопільщині лікарка зустріла колишнього пацієнта

Ми уже повідомляли про трагічний випадок із щасливим кінцем, що трапився на Лановеччині. Тоді сусід випадково відрізав жінці гомілку мотокосою. Жінку одразу ж забрали у лікарню, де медики спрацювали дуже майстерно і врятували ногу. Ця новина набрала великого розголосу в Інтернеті, зокрема у соцгрупі Моя Лановеччина. У коментарях люди захоплювалися майстерністю медиків Лановецької лікарні. Донька жінки подякувала за те, що врятували маму. Але були і такі дописувачі, котрі розповідали шокуючі історії про лікарів тієї ж медустанови. Найбільше вразила історія дописувачки Сніжани Сидорук:

За буквально 3 дні в відділенні реанімації померло 3 людей. які прийшли в лікарню з не серйозними скаргами … і були доліковані до смерті непотрібними препаратами ….
Так, дісно, в вашій лікарні є профі своєї справи… наприклад лікар з реанімації…
Але є нездари яким хіба що потрібно лікуватися в цій лікарні…головним прикладом є лікарка з реанімації. .. яка сердечника лікувала протипоказаними для нього препаратами…які ледь не превели до смерті… це добре що його вчасно перевели в Тернопіль… і там йому допомогли. А після цього коли він наступний раз прийшов на перевірку вона сказала до нього” ти шо ше не здох”….
то це такі професіонали ?”, написала у коментарі Сніжана Сидорук.