Головна Новини Тисячі мешканців Тернопільщини взяли участь в провокації ФСБ

Тисячі мешканців Тернопільщини взяли участь в провокації ФСБ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що “хресний хід” УПЦ МП який відбувався із Почаївської лаври до Києва є не що інше, як провокація ФСБ спрямована на релігійний розкол українського суспільства, заручниками якої стали тисячі вірян.

Про це він написав у Фейсбук.

Все, що пов’язане з пропутінською, реакційною УПЦ МП (РПЦ) – зло для Украіни! Наразі, це суто технологічна кремлівська організація, спрямована на розкол українськоі державності. На жаль, мільйони украінських віруючих стали заручниками цієі ситуаціі. Це не їхня провина, так склалося” – повідомив Зорян Шкіряк.

І додав: “Останній так званий “хресний хід”, організований московськими попами в погонах в Украіні – це чергова і спланована провокація ФСБ. Мета – розкол громадян по релігійній лініі. 
Безумовно, право на релігійні вподобання закріплене в Конституції. Жодних питань.
Але ми зробимо все, що в наших силах, щоб зруйнувати ганебні плани Кремля по дестабілізаціі внутрішньоі ситуаціі в Украіні за допомогою агентів у рясах. Спокійно і без суєти.
Ім не вдасться переписати історію на власний розсуд. Киівська Русь – це Украіна! І Московія не має до цього жодного відношення!” – написав радник міністра МВС.